Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso s kysaným zelím
Guláš v papiňáku
Mrkvová pomazánka V.
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Zapečené kuřecí s rajčaty
Letní pokušení: Malinové muffiny
Fazolový salát
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina