Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka z marmelády (džemu)
Bazalkové tofu
Bešamel od maminky
Makové (ořechové) muffiny
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Jednoduché ovesné sušenky
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Chutná čína ze sojového masa
Sezamové kuře v těstíčku
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem