Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová roláda se zeleninovou náplní
Vepřové bavorské závitky
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Tvarohová bábovka IV.
Rychlé kuřecí nudličky
Kakaové řezy s piškoty
Hlíva s přírodním masem - minutka
Pečené smetanové řízky
Sezamové kuře v těstíčku
Cizrnové karí se špenátem
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Sirup ze smrkových výhonků
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula