Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boršč
Babiččiny rarášky
Tvarohovo-ananasové řezy
Nakládaný balkánský sýr III.
Vegetariánská pánvička
Zapečená (nejen) krůtí játra
Vepřová pečeně Robert
Vanilkovo-jablečná pohádka
Indické kuře Tikka Masala
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina