Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Osvěžující rybízové želé
Achillova pikantní křidýlka
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Těstoviny se špenátem a masem
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Bůčková roláda s nádivkou
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem