Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prezidentské maso
Obrácené řízky podle tchýně
Bábovka s vaječným koňakem
Rohlíky na ráno
Rybízový koláč II.
Plněný bramborák II.
Vepřové kousky na paprice
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Grilovaný losos ve slanině
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina