Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí plátky v alobalu
Zapékaná brokolice
Polévka z hlívy ústřičné
Křenová pomazánka na jednohubky
Vepřová panenka se žampiony-minutka
Plněné žampiony špenátem
Žampionová polévka se zakysanou…
Květák - nakládaný, sterilovaný
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina