Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Műsli tyčinky
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Povidlové rohlíčky II
Moravskoslezský bigos
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Kuře s nádivkou podle Zdeňka…
Filet z candáta se šťouchaným…
Kachna pomalu pečená
Kokosové sušenky
Holandský řízek a šťouchané brambory
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina