Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská omáčka
Cuketový koláč II.
Stracciatella
Severoafrická cizrnová polévka
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Krémová kukuřičná polévka
Vietnamská polévka
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Losos s hráškem
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…