Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dvoubarevná roláda
Rebarborový koláč
Trojbarevný koláč naší babičky
Avokádová pomazánka II.
Plněná sekaná z bůčku
Pikantní masová směs na topinky -…
Kmínový pšenično-žitný chléb
Kořeněné chipsy z hlívy
Barevné hrnkové knedlíky
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem