Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí huspenina
Dezert Pavlova
Ledový salát se smetanou
Kuřecí játra na olivách a víně
Sněhové pusinky na váhu
Domácí bramborové hranolky
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Bylinková krkovička na černém pivu
Pečená řepa s česnekem a fetou
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina