Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žabinec vodníka Česílka
Kuře na nových bramborách
Kuskus zapečený pod grilem
Zapečená (nejen) krůtí játra
Bílkový MARGOT hřbet
Italská rybí polévka „caciucco“
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Jogurtový tropik dort - nepečený
Pečená vepřová plec s bramborem
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem