Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek II.
Prošívaná deka
Bramborové krokety III.
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Hruškový džem se zázvorem
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Francouzské brambory
Klasický burger
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem