Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Vepřové kotlety v leču
Arabské lodičky pide s různými…
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Dresing z kysané smetany
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Vynikající Cookies
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…