Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety II.
Velikonoční syrek
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Majolková bábovka - ořechová
Zelný salát s mrkví a paprikou
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Tiramisu s piškoty
Bochánky z odpalovaného těsta
Kološvárské zelí z remosky
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…