Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z makrely
Anglické zázvorové sušenky
Dort pro chlapy
Italská rybí polévka „caciucco“
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Jablečný koktejl
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Bramborový knedlík podle norem
Čevapčiči po našem
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina