Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Brokolicová polévka II.
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Kuře pečené na medu a citronu
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Noky se špenátem
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem