Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Masové závitky
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Zapékaný pórek
Žampionová játra
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Jednoduchá vločková polévka s…
Špenátové placičky se sýrem
Cizrnová polévka - vydatná
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Květáková polévka s cizrnou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…