Jednoduchá a přitom chutná pomazánka z vajec přijde vhod nejen na Velikonoce. Nechybí v ní tavený sýr, majonéza, hořčice ani cibulka. Je skvělá na snídani či svačinku, pro malé i velké.
RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát
RADA: Tipy na pomazánky k večeři i na Silvestra!
Vajíčková pomazánka II.
Fritatta s cuketou
Frittata
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mramorová bábovka
Krabí pomazánka
Bábovka z vaječného koňaku
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Cizrna po boloňsku
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Kuře pečené na bramboráku
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí paličky BBQ
Domácí pribiňák s jahodami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Galetka s rebarborou a malinami