Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oravská kulaša
Čebureky
Janiny kuřecí medailonky
Bábovka ze zbylých bílků
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Jablkový páj
Kuřecí prsa po asijsku
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Koprovka s vejcem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina