Trojbarevná buchta
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Omáčka ke svatomartinské huse
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Makový koláč se sněhem
Cizrna po boloňsku
Kynuté máslové koláčky
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Nakládaný králík se zakysanou…
Rychlá ovocná buchta - koláč
Bylinkovo-okurkový nápoj
Penne s kuřecím masem, listovým…
Zapečené lilky
Citronová kuřecí prsa s rajčaty a…
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…