Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená marinovaná treska
Zapečená treska s kysaným zelím
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, máme rádi ryby ( kromě smažených) a tohle je opravdu skvělý recept. Ta paprika dává jídlu zajímavou chuť, jako přílohu jsem k tomu dala fazolky s česnekem a jako celek to nemělo chybu.
Výborné, dělala jsem z kostek filé, které není chuťově nic moc, ale s tou hořčicí to bylo vynikající!
chce to tak na 150 stupňů 30 minut, ve vyšší části trouby (já to měl dole a nebylo to ono)
Tak to nemohu sloužit, máme starou plynovou troubu, vše peču od oka.
Jak dlouho se to peče a jaký stupeň má mít trouba??
Sekané znojemské biftečky
Salát z červené řepy s křenem
Nedělní jablečný koláč
Škvarková pomazánka s Moravankou
Pařížské rohlíčky od Dáši
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Přírodní maso s cuketou - minutka
Jablečný piškot (korpus)
Sladké jednohubky
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…