Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bezé roláda
Hamburgery original
Mrkvová pomazánka V.
Pepřový rostbíf
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Pizza se sýrem
Celerový krém s celerovými lupínky
Jednoduché pivní staročeské řízky
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…