Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka s kakaem
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Gratinované brambory III
Fofr perník
Dia roláda
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
Medová žebra
Margot buchta z remosky
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Šneci z listového těsta se slaninou a…