Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní fazolky
Čokoládová kolečka
Bulharské papriky s Balkánem
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Gulášová polévka z předního hovězího…
Pečená zelenina - výborná
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Grilovaný losos ve slanině
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina