Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízové víno II.
Bábovka s olejem
Bohaté řízky
Rybí pomazánka od maminy
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Palačinky nejrychllější nejchutnejší…
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem