Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květáková polévka s krupicí a vejci
Pařížské rohlíčky II.
Květákové karbanátky II.
Italské kuře II.
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
"Pizza" z lilku
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…