Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodová zmrzlina II.
Kozí brada - novoroční zelňačka
Kuskus zapečený pod grilem
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Vepřové na zelenině
Kefírový koláč s ořechy
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Polévka z pečeného květáku
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem