Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slané tyčinky z bramborového těsta
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Bramborové placky s povidly a mákem
Gyros tousty z cukety - sterilované
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Bylinková kachní prsa
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Vajíčková pomazánka Rabat
Klasický burger
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem