Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborovo-houskové knedlíky
Plněná vejce s kaviárem
Špekáčky na pivě II.
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Cukrové koláčky nebo šátečky
Tartaletky
Bramborovo-fazolový salát
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Buřty na pivě
Turecká vejce
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny