Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstoviny se žampiony
Pangasius zapečený se sýrem
Troubový segedinský guláš
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Salát z čínského zelí s kysanou…
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Dětské tiramisu
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…