Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nebeské řezy
Králík po francouzsku
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Fitness sendvič
Tom Kha Gai
Syrečková pomazánka II.
Kořeněné chipsy z hlívy
Francouzské bagety (Baguettes)
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Salát z rýžových nudlí s kuřetem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí paličky BBQ
Domácí pribiňák s jahodami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Galetka s rebarborou a malinami