Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bublanina
Pomazánka z Romadúru II.
Vanilkovo-jablečná pohádka
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Polévka z čerstvého špenátu -…
Lečo s mletým masem
Maďarský guláš po našem
Holandský řízek a šťouchané brambory
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina