Do misky dáme mouku, uděláme důlek, do kterého rozdrobíme droždí s troškou cukru a zalijeme troškou vlažného mléka. Necháme vzejít kvásek, pak přidáme zbytek mléka, vejce a sůl. Důkladně prohněteme, až je těsto lesklé a nakonec přidáme tuk (olej...) a znovu prohněteme.
2
V teple necháme vykynout (např. zabalíme do deky). Po vykynutí (cca 45 minut) dáme těsto na vál, vyválíme plát a nakrájíme čtverečky cca 8x8 cm veliké (mělo by jich být přibližně 20). Na plátky naskládáme zelí a kus párku. Čtvereček přeložíme, aby nám vzniknul obdélníček nebo trojúhelníček.
3
Poskládáme na plech a vyhřejeme troubu asi na 180 stupňů. Před vložením do trouby potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme dozlatova.