Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Šunkové rolky se zelnou náplní
Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylo by dobré popsat přípravu bešamelu. Pro někoho možná zbytečné, avšak začátečníkům přijde každá rada vhod. Díky.
Brambory s kysanou smetanou
Zapékané masíčko se sýry
Salát z červené řepy s křenem II.
Kmínové přírodní maso - minutka
Králík na medu
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Dušená kari z dýně v mletém mase
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina