Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Barevná minutka - trikolora
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Celer smažený v kořeněné tempuře
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem