Škvarková pomazánka II.
Houbová škvarková pomazánka
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
já dávám jen hořčici bez majonezi a okurek, k tomu přikusuji papriku
úžasné jsou samotné rozmixované škvarky, když se přidá i hořčice na můj vkus příliš překryje chuť škvarků
také ji dělam ale bez majolky a kyselou okurku nastrouham a plnotucnou hořčici nema chybu
Dobré je přidat plnotučnou hořčici, na malé kousky nakrájenou kapii a kyselou okurku. Majonézu vynechávám.
slysel jsem ze se ma dat i horcice
A take mozna pridat trosku krenu...potom uz nema chybu!
Vepřová roláda se zeleninovou náplní
Rajčatový salát s mozzarellou a…
Cibulový koláč se slaninou
Drůbeží játra mojí mámy
Česnečka z uzených žeber
Okurková omáčka z hovězího masa
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Obalovaná česneková křidélka
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Kuřecí piccata
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Holandská omáčka