Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová bábovka II.
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Ragú z divočáka na švestkách
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Americké "Sloppy Joes"
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem