Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ženevské řezy
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Vanilkový koktejl
Těstoviny se špenátem a masem
Dýňové pyré s bramborem
Nadýchané špenátové lívance
Koláčky s drobenkou
Zeleninový salát s lososem a…
Kuřecí nudličky v tempuře
Risotto se špenátem a bylinkami
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Lasagne s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem