Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechové řezy naší babičky
Cuba libre
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Svratecký guláš
Rafaelo IV.
Skořicová buchta
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Kynutý beránek
Portobello s nivou a šunkou
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Bezový sirup za studena
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Koláč z rebarbory
Chřestová omeleta
Chřest v parmské šunce s olivovou…