Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nanukové řezy
Velikonoční beránek - fofr
Výborné špízy
Skořicové rohlíčky
Pribiňáčkové řezy
Gratinované brambory (nejen) s…
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Květáková polévka s kořenovou…
Kančí guláš - staročeský
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Topinky s pestem, rajčaty a…
Piškotový koláč s jahodami
Buřty na pivu v briošce