Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová čalamáda
Dršťková polévka z václavek
Nevařená rybízová šťáva
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Gulášová polévka z předního hovězího…
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Francouzské bagety (Baguettes)
Domácí chléb z pekárny
Avokádovo-bazalkové pesto
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Bezový sirup za studena
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Koláč z rebarbory
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake