Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zabijačková polévka
Šišky z bramborové kaše
Dršťková polévka z václavek
Bůček pečený na zelí
Křenová pomazánka k tyčinkám
Nakládaný králík se zakysanou…
Zapečené brambory s brokolicí,…
Zdravý chléb do formy
Povidlové šátečky
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Koprovka s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Chřest v parmské šunce s olivovou…