Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinované buřty
Králík v zelenině s hořčicí
Jablečný tvarohový dort
Bramborovo-hrášková kaše
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Pudinkové pokušení
Sýrovo-šunková pomazánka
Bramborová frittata s chřestem
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem