Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Filé po cikánsku
Krakonošův oběd
Malakov dort - starý recept po…
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Gratinované brambory (nejen) se…
Koka dort
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina