Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jogurtový dort s jahodami
Ledový salát se smetanou
Čočková polévka s párkem
Vaječná omeleta se zeleninou
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Jogurtový tropik dort - nepečený
Ledový salát s karotkou
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Buřty na pivě
Turecká vejce
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny