Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vánoční perníčky - hned měkké
Polévka z hlívy ústřičné
Kokosový dort
Tvarohové brambory - zapečené
Jahodový pohár
Výborná pizza
Lehká tvarohová pomazánka
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Lasagne s hovězím masem
Risotto se špenátem a bylinkami
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem