Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vídeňský řízek
Pomazánka na chlebíčky
Papriková pomazánka II.
Pohanková pomazánka
Boršč III.
Výborný těstovinový salát s vejcem
Salát z rukoly s lososem
Kančí guláš s bramborami
Margot buchta z remosky
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Topinky s pestem, rajčaty a…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Buřty na pivu v briošce
Smažený květák s domácím dipem