Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Rybí pomazánka s tvarohem
Grilovaný hermelín
Houbové karbanátky s mletým masem
Tuňáková pomazánka II.
Kachna bez práce
Banánovo-broskvové tiramisu
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Dalamánky z chlebové mouky
Brokolicová polévka se sýrem a…
Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem
Chřestová omeleta
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koláč z rebarbory
Holandská omáčka
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Halloumi ve slanině s hráškovým…