Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Marinovaná vepřová kýta
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Kuřecí na smetaně s ananasem
Pečené vepřové koleno na zelí
Vepřové kousky na paprice
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Čočka na kyselo - salát
Bramborový guláš s hlívou
Nadýchaný piškotový dort
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Jahodovo-malinová zavařenina
Smažený květák s domácím dipem
Zelená šakšuka
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…